کسری ۱۸ هزار مگاواتی تولید برق در کشور

موسس و رئیس هیئت مدیره گروه راه نو مطرح کرد؛

کسری ۱۸ هزار مگاواتی تولید برق در کشور

علیرضا جامی با اشاره به اینکه نیروگاه‌های بادی به عنوان یک صنعت تجدیدپذیر، کاریزما و نقطه‌زن مطرح هستند، خاطر نشان کرد: دولت نیاز به ۱۸ هزار مگاوات تولید برق دارد، از همین‌رو افزایش ظرفیت نیروگاه‌های بادی در کشور امری ضروری است، اگر دولت کسری ۱۸ هزار مگاواتی در تولید برق را نداشت، شاهد خاموشی‌های اخیر در کشور و تعطیلی بسیاری از کارخانجات مثل کارخانه‌های سیمان و فولاد که باعث به وجود آوردن بسیاری از مشکلات در کشور شده است، نبودیم.

موسس و رئیس هیئت مدیره گروه راه نو اظهار کرد: بسیاری از نیازهای فزاینده توسعه درکشور مانند مجتمع‌های صنعتی، تجاری، پتروشیمی‌ها و شهرک‌های مسکونی به خاطر کمبود و یا نبود برق افتتاح نشدند، از همین‌رو نیاز بسیاری به تولید برق در کشور داریم، بنابراین هرچقدر در حوزه نیروگاه‌های بادی توسعه پیدا کنیم، همچنان عقب هستیم.

وی با بیان اینکه شرکت پدیده مروزیست شرکتی ایجادی است و زمانیکه منحنی رشد آن به مرحله بلوغ برسد بالاترین جهش و ارزش افزوده را تجربه می‌کند، گفت: افرادی که به دنبال سرمایه‌گذاری هستند، می‌توانند سرمایه‌های خود را تبدیل کنند و وارد حوزه نیروگاه‌های بادی شوند.

جامی با اشاره به وضعیت اقتصادی در کشور، گفت: افرادی که به دنبال افزایش سهام و یا سرمایه‌گذاری در شرکت پدیده مروزیست هستند، بهتر است تا سرمایه‌های خود را در توسعه نیروگاه‌های بادی سرمایه‌گذاری کنند، زیرا سرمایه‌گذاری در دیگر حوزه‌های اقتصادی ارزش افزوده زیادی ندارد.

موسس اولین و بزرگترین نیرگاه بادی مردمی ایران بیان کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه مسکن طبق پیشبینی‌هایی که در دولت جدید طی چهارسال آینده مطرح شده این است که مسئله ساخت و ساز وضعیت ثابتی خواهد داشت و افزایش پیدا نخواهد کرد، زیرا به دلیل حجم انبوه ساخت و سازهایی که برای جلوگیری از تورم و رکود اتفاق خواهد افتاد، قیمت ارزش‌افزوده ملک و ساختمان ثابت خواهد ماند.

وی افزود: وضعیت سرمایه‌گذاری در دیگر حوزه‌های اقتصادی مانند طلا، سکه و دلار به همین صورت پیش خواهد رفت.

شرکت پدیده مروزیست در مرحله عزیمت ایجاد به سمت بلوغ است

وی خاطر نشان کرد: شرکت پدیده مروزیست در مرحله عزیمت ایجاد به سمت بلوغ است و طی دو سال این فاصله ایجادی تا بلوغ بالاترین حجم ارزش افزوده را در توربین‌های بادی خواهند داشت.

جامی افزود: بعد از بلوغ به دلیل افزایش نرخ برق، افزایش ظرفیت تولید و سایر کاربردهای اقتصادی ارزش افزوده  بالایی را تجربه خواهیم کرد، لذا به همه افراد توصیه می‌شود که این سرمایه‌گذاری را تجربه کنند و سرمایه‌های پراکنده خود را در احداث و توسعه نیروگاه‌های بادی سرمایه‌گذاری کنند.

 وی بیان کرد: نیروگاه بادی خواف طی یک سال گذشته ارزش افزوده بسیار بالایی را به دست آورده و سود مناسبی را هر دو ماه به سهامداران پرداخت کرده است.

در آینده به سمت تولید رمزارزها پیش می‌رویم

 رئیس هیئت مدیره گروه راه نو با بیان اینکه تولید برق در آینده ارزش افزوده‌های بسیاری خواهد داشت که یکی از این موارد تولید رمزارزها هستند، خاطرنشان کرد: مجوزاتی از وزارت نیرو و صمت گرفته شده و در آینده‌ای نه چندان دور بخشی از سبد برق تولیدی را براساس مجوزهای دولتی تبدیل به رمزارزها خواهیم کرد که این امر کمک شایان توجهی در تأمین ارز جهانی کشور خواهد کرد.

جامی گفت: تولید رمز ارزها در نقل و انتقالات، صادرات و واردات نقش به سزایی دارد، زیرا که یک ارز ملی و بین‌المللی است و بسیاری از مشکلاتی که در سایر سبد ارزها مانند ارز کاغذی داریم در ارز دیجیتال این مشکلات دیگر وجود ندارند، لذا این فرصتی ارزشمند است، زیرا درآمدی چندین برابری ایجاد خواهد کرد که سود آن نصیب سهامداران خواهد شد.